Languages
Theme
Accessibilitat

 

Centre Ocupacional de Riudellots de la Selva

Tue, 01/04/2008 - 11:38

El Centre Ocupacional de Riudellots de la Selva és un centre d’atenció diürna per a persones amb discapacitat física de les comarques gironines que té com a objectiu principal dur a terme una tasca preventiva i de suport.

Aquest centre atén una mitjana de 66 usuaris l’any amb dues tipologies de servei:

SERVEI DE TERÀPIA OCUPACIONAL
L’objectiu del servei és dur a terme una tasca preventiva i de suport per estimular i potenciar el desenvolupament de la persona mitjançant activitats d’ajustament personal i social, i així com una ocupació terapèutica.

SERVEI OCUPACIONAL D'INSERCIÓ
L’objectiu del servei és el de potenciar i/o conservar les capacitats laborals de cada usuari donant suport, estimulant i potenciant l’estructuració i el desenvolupament de la persona, la socialització. L’adquisició d’aprenentatges bàsics, així com la realització de feines i hàbits de treball que els derivin cap a una integració laboral.

CENTRE DE DIA
L’objectiu del servei és atendre persones amb discapacitat física, que no poden integrar-se en el món laboral, mitjançant el servei ocupacional d’inserció i el servei de teràpia ocupacional.

A més d’aquests serveis, el centre realitza serveis complementaris que inclouen fisioteràpia, transport i servei de menjador.

RESPONSABLE DEL SERVEI: Assumpció Palomeras Agramunt