Languages
Theme
Accessibilitat
thinking positive
to overcome obstacles

Programes

Tue, 01/04/2008 - 10:52

PROGRAMES ASSISTENCIALS

PROGRAMA D'AJUDA A DOMICILI

Programa subvencionat pel Ministerio de Educación, Política Social y Deporte que té com a finalitat oferir el servei a aquelles persones amb disminució fícisa, sòcies de MIFAS, que temporalment necessiten suport personal i al propi domicili.

PROGRAMA D'ASSISTENT PERSONAL

MIFAS va signar per l’exercici 2007 i 2008 un conveni de col•laboració amb la Federació ECOM, fruit del protocol de cooperació signat entre ECOM i el Departament d’Acció Social i Ciutadania, per la gestió d’aquest projecte pilot en la prestació del Servei d’Assistent Personal. Aquest projecte té com a objectiu principal millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat física amb necessitat reconeguda de tercera persona.

RESPONSABLE DEL SERVEI: Maite Esquiroz Mauleon

 

PROGRAMES DE DIFUSIÓ

CAMPANYA PER LA PREVENCIÓ DELS ACCIDENTS DE TRÀNSIT

Des de fa 9 anys, MIFAS du a terme aquesta campanya als diferents instituts de la província de Girona per tal que els joves adoptin comportaments responsables en totes les activitats vinculades al món del trànsit. L’objectiu és provocar un espai de reflexió sobre la realitat que viu el col•lectiu de persones amb discapacitat, especialment als joves, primer grup de risc en accidents de motocicleta. Aquesta campanya de sensibilització, la duen a terme dos socis de MIFAS que expliquen la seva experiència personal als alumnes.

Descarrega el fulletó

JORNADES ESPORTIVES DE BÀSQUET ADAPTAT

Aquestes jornades són una iniciativa que MIFAS va engegar el curs 07-08 amb l’objectiu d’exposar, reflexionar i debatre sobre l’esport i les persones amb discapacitat.
La finalitat és que els alumnes dels diferents centres educatius de la província de Girona comprenguin que una persona amb discapacitat pot realitzar activitats esportives malgrat les seves dificultats de mobilitat i veure que aquestes es poden realitzar de manera conjunta amb nens sense i amb discapacitat.

Per dur a terme aquesta activitat, minusfera.netpta amb la figura d’un soci de l’entitat que és capaç de transmetre amb entusiasme les possibilitats que tenen els discapacitats a l'hora de fer esport.

Descarrega el fulletó

 

RESPONSABLE DELS PROGRAMES DE DIFUSIÓ: Albert Carbonell Quer