Languages
Search

Avantatges del carnet de soci i col·laborador

Tue, 29/09/2009 - 08:50

Des del 2008, MIFAS té en funcionament el CARNET DE SOCI i el CARNET DE COL•LABORADOR, dos carnets ideats per oferir descomptes i avantatges en diferents empreses de la província de Girona.

QUI ELS POT SOL•LICITAR

CARNET DE SOCI: totes aquelles persones que siguin sòcies de MIFAS. El cost d’emissió és de 5€ i la seva validesa és fins el juny del 2010. Es renovarà automàticament sense cap cost afegit i s’enviarà al domicili del titular.

CARNET DE COL•LABORADOR: totes aquelles persones que no són sòcies de MIFAS però que volen contribuir d’una manera voluntària a la continuïtat de les activitats que es duen a terme des de l’associació.  El cost d’emissió és de 10€ i caldrà renovar-lo anualment.

Les ofertes tenen un caràcter informatiu, i MIFAS no es responsabilitza del contingut d'aquestes. Els avantatges estaran supeditats a complir les condicions que estableixi l'empresa que ofereix el servei.

Actualment, les empreses que ofereixen descomptes són les següents:

 

 

 

     

 

     

 

Per a  poder-vos beneficiar d'aquests avantatges és imprescindible mostrar el carnet de soci o de col•laborador.  

A més, quan rebeu el carnet, trobareu adjunt un val descompte per valor de 5€ que es canviarà a la benzinera del centre especial de treball Giropark, situat a la Ronda Fort Roig, 11 (Montjuïc), de Girona, si feu una despesa igual o superior a 30€.

COM SOL•LICITAR ELS CARNETS

Les persones interessades han de trucar a la Seu Central de MIFAS al telèfon 972 41 40 41 i demanar per l’Assumpció Torrent.